Jak se uskutečnil tvůj přestup do Velmezu?

Můj přestup se uskutečnil díky tomu, že s Jihlavou jsem se nedohodl na podmínkách mého dalšího působení. Hledal jsem tedy jinou možnost, byl jsem v kontaktu s trenérem Šimáčkem, a nakonec jsme se dohodli na mém přestupu do Velmezu.

Měl si i jiné nabídky?

Jiný nabídky jsem neřešil, protože do druhé ligy, kam jsem chtěl jít, už jít nešlo, protože většina týmu měla kádr uzavřený. Do třetí ligy jsem jinou možnost neřešil, protože jsem si říkal, že Velmez by pro moje další působení byl nejlepší.

Co očekáváš od svého působení v našem klubu?

Velmez má kvalitní tým, kvalitní zázemí, má potenciál hrát nahoře tabulky. Doufám, že zapadnu do týmu, budu stabilním členem základní sestavy a doufám že budeme jen vyhrávat a dostaneme se co nejvýš.

Kde se v sestavě cítíš nejlépe?

Nejlíp se cítím na kraji hřiště. Je mi jedno, jestli to je bek nebo krajní záložník.

Jak bys porovnal úroveň bývalé juniorské ligy a MSFL?

V juniorský lize hráli převážně mladší kluci co vycházeli z dorostu, nehráli tam tak zkušení hráči jako v MSFL. Rozhodně je MSFL důraznější a tvrdší soutěž než bývalá juniorská liga.

V jihlavském áčku máš dva starty ve druhé lize, jak na to vzpomínáš?

Vzpomínám na to dobře, můj první start byl za stavu 3:0, když jsme vedli, najednou to bylo 3:2, takže jsem byl docela pod tlakem, jelikož jsem tam byl poprvé a bylo to pro mě nezvyklý.

Chtěl by si v budoucnu ještě zamířit do druhé či první ligy?

Určitě bych se chtěl ještě podívat do vyšší soutěže, uvidíme jak na tom budu já, jestli budu mít nějaký nabídky, jestli vůbec budu schopný se tam dostat svojí kvalitou či herním výkonem, ale ambice určitě mám.

Co očekáváš od nedělního zápasu s béčkem Zlína?

Od béčka Zlína čekám rychlý fotbal, hodně mezi sebou rotují, jsou dobře rychlostně vybavený, není lehký nabírat jejích hráče, ale naším kolektivním výkonem je určitě můžeme porazit.

Co bys vzkázal fanouškům FC VM?

Fanouškům bych chtěl vzkázat, ať chodí na zápasy, chodí nás podporovat v co největším počtu, my se jím budeme snažit předvádět co nejlepší výkony na hřišti.