Starší dorost 3:2 (0:1) FK Hodonín

Góly FCVM: 49., 50. a 89. Maňhal

Rozhodčí: Soukupová Věra – Žaloudek Marek, Myška Roman

Diváci: 50

Sestava FCVM: Bazala - Tuček Jan, Tuček Jakub, Teplý, Prokop, Nguyen (82. Šváb), Vala (C), Starý, Maňhal (90. Janšta), Dobrovolný, Chromý (64. Staněk)


Hodnocení trenéra Karla Nováčka: Odehráli jsme náš klasický první poločas. Nevyužili jsme naše šance na vstřelení branky a sami v podstatě z ničeho inkasovali. Celé utkání ovlivňoval silný vítr, který nám nakonec pomohl. V úvodu druhé půle jsme vstřelili dvě rychlé branky a otočili skóre na naši stranu. Hosté vzápětí vyrovnali z penalty. Na konci utkání, kdy už jsme bránili remízu, se nám z brejku povedlo vstřelit třetí branku. Šťastné vítězství, které si ale naši hráči za předvedený bojovný výkon zasloužili.


Mladší dorost 2:3 (2:0) FK Hodonín

Góly FCVM: 31. Pospíšil, 39. Fanta

Rozhodčí: Žaloudek Marek – Soukupová Věra, Myška Roman

Diváci: 50

Sestava FCVM: Trutna - Dostál, Musil (72. Matuszek), Havlíček, Nožička (56. Havlík), Fanta (83. Tuček Jan), Šváb, Janšta, Kašpar (C), Pospíšil, Staněk


Hodnocení trenéra Karla Nováčka: První půle se nám celkem povedla a do kabin jsme šli s dvoubrankovým vedením. Ve druhé půli jsme bohužel nepřidali třetí branku, i když příležitostí k její vstřelení bylo dost. Za to nás soupeř dokonale potrestal a utkání otočil ve svůj prospěch.


Dorostenci v dalším utkání vyzvou v sobotu 6.4. venku FŠ Třebíč. Starší budou mít výkop v 10:00 hod a mladší ve 12:15 hod.